a
d

WE ARE BRUNN

Let’s Work Together

Image Alt
Wij zijn op zoek naar jou

Vacature

Vacature

Adviesraad Sociaal Domein Dinkelland zoekt nieuwe leden

Wat doet de Adviesraad?

De Adviesraad Sociaal Domein heeft als wettelijke taak het gevraagd en ongevraagd advies geven aan de gemeente Dinkelland over het sociaal domein. Onder de term ‘sociaal domein’ worden alle inspanningen verstaan die de gemeente verricht rondom werk, participatie, zelfredzaamheid, (mantel)zorg en jeugd op basis van diverse wet- en regelgeving.

Nieuwe leden

De Adviesraad bestaat nu uit 7 personen die diverse aandachtsgebieden vertegenwoordigen. In verband met het recente aftreden van enkele leden zijn wij op zoek naar nieuwe leden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit maandelijks op maandag een vergadering actief bijwonen, daarnaast in overleg deelnemen aan projectgroepen, beleidsstukken lezen, gevraagd en ongevraagd advies geven, bezoeken van bijeenkomsten, de adviesraad onder de aandacht brengen bij de inwoners van de gemeente Dinkelland.

Wat vragen wij

Je bent woonachtig in de gemeente Dinkelland en je bent bereid de inwoners te vertegenwoordigen. Je hebt kennis van en/of affiniteit met het sociaal domein.

Wat bieden wij

- De unieke mogelijkheid om vooraf mee te denken over de processen van het sociaal domein binnen onze gemeente.
- Deelname aan een gezellig en deskundig team van vrijwillige leden.
- De adviesraad kent een onkosten- en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Hebt je interesse in deze vrijwillige vacature, stuur dan je cv en motivatie naar
info@adviesraaddinkelland.nl. Voor vragen over de vacature en de vervolgprocedure is nadere informatie verkrijgbaar bij Petra Droste, 0653-302209.

wij zijn op zoek naar

jou